Mohammad Hossein ارسال شده در مهر 14، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 14، 2014 تو پاساژ داشتم راه میرفتم که یهو خوردم به یه نفر و اون افتاد زمین ...سریع رفتم بلندش کردم گفتم : واقعا عذر میخوام.. وفتی دستشو گرفتم دیدم از این مجسمه مانکناست که جلو مغازه ها میذارن :| اطرافمو که نگاه کردم دیدم یه یارو داره بهم نگاه میکنه و لبخند تمسخر رو لباشه.. بهش گفتم خنده داره؟؟ خب فکر کردم ادمه اما یارو چیزی نگفت... خوب که دقت کردم دیدم اونم یه مانکن دیگست :| الانم قرصامو خوردم..مرسی بهترم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad Hossein ارسال شده در مهر 14، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 14، 2014 طرف تو عربستان سوار تاکسی میشه وقتی به مقصد میرسه نمیدونه چجوری به عربه بگه که توقف کن رسیدم.. . . . . . . . اخر میگه : صدق الله العلی العظیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad Hossein ارسال شده در مهر 14، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 14، 2014 کم آوردم.... . . . . . . . . . . . . . .. . . کاش بیشتر میاوردم.. دکتر شریعتی پس از اتمام تخمه هایش در سینما :)) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad Hossein ارسال شده در مهر 14، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 14، 2014 یکی از دخترای همسایه اس ام اس داده : سلام من لپ تاپ خریدم صفحه کلیدش ژ نداره چیکار کنم؟ منم گفتم : جدی ی ی ی ی ی؟ اصلا خودتو نگران نکن فقط سریعا زنگ بزن پلیس بگو لپ تاپ تقلبیه!!!!!! 15 دقیقه بعد تو کوچه صدای آژیر پلیس میومد =))) هیچی دیگه مامانش زنگ زد صدتا فوش داد ولی در کل راضی ام از خودم :)) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad Hossein ارسال شده در مهر 14، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 14، 2014 يارو پى ام داد ميشه خواهش کنم پيجمو لايک کنى? گفتم اره خواهش کن ... زد بلاکم کرد... ملت مريضن بخدا :| لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad Hossein ارسال شده در مهر 14، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 14، 2014 میگن بعد از اتمام ماه رمضان فرشتگان از کسانی که جان سالم به در برده اند تست دوپینگ میگیرند [خنده 2] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad Hossein ارسال شده در مهر 14، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 14، 2014 دیروز کنار خیابون دست تکون دادم برای یه تاکسی یه 50 مترجلوتر نگه داشت . بعد از یه دقیقه اومد پایین گفت من برای شما نگه داشتم ها ! گفتم داداش اونجایی که شما میخوای منو سوار کنی من میخوام پیاده شم ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad Hossein ارسال شده در مهر 14، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 14، 2014 ﻣﻮﺭﺩ ﺩﺍﺷﺘﯿﻢ ﺩﺧﺘﺮﻩ ﺗﻮ ﮔﻮﮔﻞ ﺳﺮﭺ ﮐﺮﺩﻩ : ﻏﺬﺍ ﺑﺎ ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ |: ... . . . ﮔﻮﮔﻞ ﺟﻮﺍﺏ ﺩﺍﺩﻩ : ﻣﺘﺎﺳﻔﻢ ﻭﺍﺳﻪ ﺍﻭﻧﯽ ﮐﻪ ﻣﯿﺨﻮﺍﺩ ﺗﻮﺭﻭ ﺑﮕﯿﺮﻩ :| لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad Hossein ارسال شده در مهر 14، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 14، 2014 آدما وقتی از دستشویی میان بیرون . . . . . . . . . . حرفای تازه ای واسه گفتن دارن غالبا هم با این کلمه شروع می کنن : راستــــــــــــی... :))) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad Hossein ارسال شده در مهر 14، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 14، 2014 اومدم خونم دیدم زنم شام درست نکرده ! عصبی شدم گفتم ضعیــــــــفه چرا شام نداریم و سرمو محکم زدم کنـج دیوار و رفتم بزنمش ... . . .. یهو یادم اومد من که زن ندارم :) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad Hossein ارسال شده در مهر 14، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 14، 2014 یه ﺷﺐ ﻏﻀﻨﻔﺮ ﺑﻪ ﺯﻧﺶ ﻣﯿﮕﻪ ﺧﺎﻧﻢ؟ ﻣﻦ اﻣﺸﺐ ﻫﻮﺱ ﻧﻮﻥ ﺑﺮﺑﺮﯼ ﮐﺮﺩﻡ . ﺯﻧﺶ ﻣﯿﮕﻪ ﺧﻮﺏ ﺑﺮﻭ ﺑﮕﯿﺮ ﻣﻦ ﻫﻢ ﺑﺨﻮﺭﻡ . ﻏﻀﻨﻔﺮ ﻣﯿﺮﻩ ﻧﻮﻧﻮاﯾﯽ ﻣﯿﮕﻪ ﺷﺎﻃﺮ ﺩﻭ ﺗﺎ ﻧﻮﻥ ﺑﺮﺑﺮﯼ ﺑﺪﻩ . ﺷﺎﻃﺮﺑﺎﺗﻌﺠﺐ ﻣﯿﮕﻪ ﭼﺮﺍ ﺩﻭ ﺗﺎ؟؟؟ ﻣﯿﮕﻪ ﺁﺧﻪ ﺧﺎﻧﻮﻣﻢ ﻫﻢ ﻫﻮﺱ ﻧﻮﻥ ﺑﺮﺑﺮﯼ ﮐﺮﺩﻩ. ﻭﻗﺘﯽ ﺑﺮﻣﯿﮕﺮﺩﻩ ﺧﻮﻧﻪ ﻭ ﻧﻮﻥ ﺭﻭ ﻣﯿﺬﺍﺭﻩ ﺗﻮ ﺳﻔﺮﻩ ﺯﻧﺶ ﻣﯿﮕﻪ ﺍﯾﻦ ﻧﻮﻥ ﺭﻭ ﺍﺯ ﮐﺠﺎ ﺧﺮﯾﺪﯼ؟ ﺍﻭﻧﻢ ﻣﯿﮕﻪ ﺍﺯ ﺳﺮ ﮐﻮﭼﻪ . ﺯﻧﺶ ﻣﯿﮕﻪ ﺧﻮﺏ ﺩﺳﺘﺖ ﺩﺭﺩ ﻧﮑﻨﻪ ﻭﻟﯽ ﻣﻦ ﻧﻤﯿﺘﻮﻧﻢ ﯾﻪ ﻧﻮﻥ ﮐﺎﻣﻞ ﺑﺨﻮﺭﻡ، ﭼﻮﻥ ﺗﻮ ﺭﮊﯾﻤﻢ. ﻏﻀﻨﻔﺮ ﻣﯿﮕﻪ ﻋﯿﺒﯽ ﻧﺪﺍﺭﻩ ﻫﺮﭼﯽ ﻧﺨﻮﺭﺩﯼ ﻣﻦ ﻣﯿﺨﻮﺭﻡ. ﺧﻮﺭﺩﻥ ﮐﻪ ﺗﻤﻮﻡ ﺷﺪ ﺭﻓﺘﻦ ﺑﺨﻮﺍﺑﻦ. ﻫﻨﻮﺯ ﺳﺮﺷﻮﻥ ﺑﻪ ﺑﺎﻟﺶ ﻧﺨﻮﺭﺩﻩ ﺑﻮﺩ ﮐﻪ ﺧﻮﺍﺑﺸﻮﻥ ﺑﺮﺩ. ﺍﻻﻧﻢ ﺧﻮﺍﺑﯿﺪﻥ، ﺑﺬﺍﺭ ﺑﯿﺪﺍﺭ ﺑﺸﻦ ﺑﺒﯿﻨﯿﻢ ﺩﯾﮕﻪ ﭼﯿﮑﺎﺭ ﻣﯽﮐﻨﻦ، ﺣﺘﻤﺎ ﺩﺭ ﺟﺮﯾﺎﻥ ﻣﯿﺬﺍﺭﻣﺘﻮﻥ!!! [خنده 3] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad Hossein ارسال شده در مهر 14، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 14، 2014 جام جهانی تموم شد و تیم ملی آلمان قهرمان جهان شد. حالا میخوام از مسی بپرسم گل خوردن تو دو دقیقه آخر چه حسی داشت؟؟؟ :| لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad Hossein ارسال شده در مهر 14، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 14، 2014 عشق مثه بستنی سنتی میمونه!!! . . . . . . . . . البته چون الان هوس کردم وگرنه قبلا شبیه چلوکباب و الویه بود لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad Hossein ارسال شده در مهر 14، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 14، 2014 به نظرم با چنگال ماست خوردن منطقی تر از اینه که از جات بلند شی بری قاشق بیاری ! [خنده 2] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad Hossein ارسال شده در مهر 14، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 14، 2014 کري خواني آلمان و آرژانتين قبل از فينال: آلمان:مابه برزيل ٧تا گل زديم! آرژانتين :ماهم ايران رو برديم!!!! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad Hossein ارسال شده در مهر 14، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 14، 2014 ﺍﺯ ﮔﻮﺳﻔﻨﺪ ﺑﺪﺑﺨﺖ ﺗﺮ .... ..ﺍﻭﻥ ﭘﻨﮕﻮﺋﻨﯿﻪ ﮐﻪ ﻧﻪ ﻭﺳﯿﻠﻪ ﺍﯼ ﺑﺮﺍﯼ ﺩﻓﺎﻉ ﺩﺍﺭﻩ ﻧﻪﺧﺸﺘﮏ ﺩﺭﺳﺖ ﺣﺴﺎﺑﯽ ﺑﺮﺍﯼ ﻓﺮﺍﺭ [خنده 2] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad Hossein ارسال شده در مهر 15، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 15، 2014 ایرانسل اس ام اس زده : مشترک گرامی ! با ارسال یک پیامک بدون متن به **** عضو باشگاه هواداران پرسپولیس شوید و با هر برد پرسپولیس صاحب مکالمه و پیامک رایگان شوید... خب نمیخواید پیامک و مکالمه ی رایگان بدید چرا شرط های محال میذارید؟؟ [خنده 2] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad Hossein ارسال شده در مهر 15، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 15، 2014 میدونین کره ای ها اسم بچه شونو چطوری انتخاب میکنن؟؟ . . . . از بلندی یه ظرف میندازن پایین صدای همونو میذارن رو بچشون... مثل : دنگ دینگ دونگ .... دونگ دینگ دانگ [خنده 2] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad Hossein ارسال شده در مهر 15، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 15، 2014 مورد داشتیم دختره میخواسته روزه بگیره . . . . . . . ولی غرورش اجازه نداده.. گفته اون باید منو بگیره [خنده 2] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad Hossein ارسال شده در مهر 15، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 15، 2014 غمگینم... . . . . . . . . . . . . . . . . . . الکی گفتم .. دیدم مد شده همه میگن...گفتم منم بگم :)) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad Hossein ارسال شده در مهر 15، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 15، 2014 به حیف نون میگن : با بالش جمله بساز میگه :یه گنجشک دیدم با تفنگ زدم به بالش میگن نه این بالش نه..اون یکی بالش میگه : با تفنگ زدم به اون بالش میگن : اصلا بالش رو بیخیال شو..با تشک جمله بساز میگه: تو شک داری زدم به بالش؟ میگن نمیخواد اصلا..با پتو جمله بساز میگه:پَ تو شک داری زدم به بالش میگن: غلط کردم اقا...اصلا با تخت جمله بساز میگه: خیالت تخت..زدم به بالش لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad Hossein ارسال شده در مهر 15، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 15، 2014 مورد داریم طرف بعد از یک گناه کبیره گفته : لعنت بر شیطان شیطان یهو ظاهر شده گفته: لعنت بر خودت..لعنت بر پدر و مادرت کصافط من عمرا اگه عقلم به این کاری که تو کردی میرسید [خنده 2] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad Hossein ارسال شده در مهر 15، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 15، 2014 اصلا روایت داریم : هی کی منو دوست نداره روزش باطله :)) از ما گفتن بود :)) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad Hossein ارسال شده در مهر 15، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 15، 2014 مورد داشتیم دختره عکسشو گذاشته.. زیرش نوشته: بدون ارایش چطورم؟؟ . . . . . . . . یکی یکی بلاکش کردن :)) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ALI ارسال شده در مهر 15، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 15، 2014 ایرانسل اس ام اس زده : مشترک گرامی ! با ارسال یک پیامک بدون متن به **** عضو باشگاه هواداران پرسپولیس شوید و با هر برد پرسپولیس صاحب مکالمه و پیامک رایگان شوید... خب نمیخواید پیامک و مکالمه ی رایگان بدید چرا شرط های محال میذارید؟؟ [خنده 2] دمت گرم[خنده 1][خنده] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.