Mohammad Hossein ارسال شده در مهر 5، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 5، 2014 الان یه لحظه رفتم جلوی آینه . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . فتبارک الله احسن الخالقین [خنده 2] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad Hossein ارسال شده در مهر 6، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 6، 2014 آیا از زشتی خود رنج میبرید؟ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . والله ما که خوشگلیم هم رنج میبریم :)) اصن یه وعضیه هاا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad Hossein ارسال شده در مهر 6، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 6، 2014 میگن ارمین 2afm دوست دخترشو در حال لایک کردن صفحه ی احسان علیخانی دیده . . . . منتظر آهنگ جدیدش باشید [خنده 2] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad Hossein ارسال شده در مهر 6، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 6، 2014 نمیدونم چرا چند روزه حس ازدواج بهم دست داده . . . . . . . . . . . . . . . معلوم نیست تو این شبای عزیز چند نفر منو از خدا خواستن... خدا بخیر کنه [خنده 2] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad Hossein ارسال شده در مهر 6، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 6، 2014 پاسخ مرد ها به زن ها در طول هفته: . . . . . . . . شنبه: بنال یک شنبه: چته؟ دوشنبه:بگو سه شنبه:گوش میکنم چهارشنبه: جانم پنج شنبه: تو جون بخواه عزیزم جمعه:باز چه مرگته؟ [خنده 2] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad Hossein ارسال شده در مهر 6، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 6، 2014 دختر است دیگر... . . . . . . . . . . . . . . . . نتیجه ی سونوگرافی رو میگم :| چیه؟؟ همش دوست دارین برا دخترا حرف درست کنین؟ :| لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad Hossein ارسال شده در مهر 6، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 6، 2014 فقط تو ایرانه که: _ تو دستشویی فکر میکنن _ تو حموم آواز میخونن _ سر کلاس میخوابن _ تو رخت خواب با تلفن حرف میزنن _ موقع درس خوندن بازی میکنن _ موقع رانندگی اس ام اس میدن _ به کسی که ازش متنفرن میگن : چشم _ با کسی که دوستش دارن دعوا میکنن _ موقع تی وی نگاه کردن فیسبوک چک میکنن _ موقع فیسبوک چک کردن غذا میخورن _ موقع خوابیدن بیدارن _ موقع بیداری خوابن _سرکار روزنامه میخونن _ و اوقات فراقت کار میکنن :| لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad Hossein ارسال شده در مهر 6، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 6، 2014 در تمام دنیا ملت یا بی حجاب اند یا با حجاب... فقط تو ایرانه که بد حجابن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad Hossein ارسال شده در مهر 6، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 6، 2014 از سیاهی شب پرسیدم: عشقم که تنهام گذاشت... چه بنویسم؟؟ . . . . . . . . .. گفت بگیر بخواب بابا تا خودت و عشقتو یکی نکردم عجب بیشوری بود [خنده 2] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad Hossein ارسال شده در مهر 6، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 6، 2014 اگه دیدین یه مرد سینشو سپر کرده.. سرشو بالا گرفته... و زبونش رو در آورده... تعجب نکنین . . . . . . . . . . . . داره زیپ شلوارشو میکشه بالا :)) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad Hossein ارسال شده در مهر 6، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 6، 2014 با دوست دخترم دعوام شد گفت بیا دوباره از نو شروع کنیم . . . . . منم گفتم :asl plz باز دوباره زد قهر کرد .. خودش گفت از نو شروع کنیم ای بابا..گرفته مارو اصلا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad Hossein ارسال شده در مهر 7، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 7، 2014 غصه هیچ وقت سراغ من نمیاد . . . . . . . . . . . . . . . . . . در واقع هیچ وقت نرفته که بخواد بیاد الانم اینجاست... سلام کن به عمو لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad Hossein ارسال شده در مهر 7، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 7، 2014 بعضیا اينقد تند تند نمازشونو میخونن که فرشته ها از خدا تقاضای ويديو چك میکنن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad Hossein ارسال شده در مهر 7، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 7، 2014 تنهایی یعنی وقتی میری خرید از فروشنده بپرسی لباسه بهم میاد یا نه؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad Hossein ارسال شده در مهر 7، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 7، 2014 ﺑﭽﻪ ﻫﺎ ﻣﯽ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﯾﻪ ﺍﻋﺘﺮﺍﻓﯽ ﺑﮑﻨﻢ ﻓﻘﻂ ﺗﻮ ﺭﻭ ﺧﺪﺍ ﻣﻨﻮ ﺑﺒﺨﺸﯿﺪ. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ﯾﺎﺩﺗﻮﻧﻪ ﻣﺎﻣﺎﻥ ﺑﺎﺑﺎﻫﺎﺗﻮﻥ ﻣﯿﺰﺩﻥ ﺗﻮ ﺳﺮﺗﻮﻥ ﻣﯿﮕﻔﺘﻦ ﺍﺯ ﺑﭽﻪ ﻣﺮﺩﻡ ﯾﺎﺩ ﺑﮕﯿﺮ ؟؟ ﻣﻦ ﻫﻤﻮﻥ ﺑﭽﻪ ﯼ ﻣﺮﺩﻣﻢ!!! [خنده 1] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad Hossein ارسال شده در مهر 7، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 7، 2014 فیفا طی بیانیه ای به مردم ایران گفت : «اگه چیزی هست بگین مام شادی کنیم» لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad Hossein ارسال شده در مهر 7، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 7، 2014 الان نشستی بالا سرش داری گریه میکنی که چی بشه؟؟؟ 100 بار بهت گفتم قبل از اینکه کاری کنی یه تحقیقی بکن... گوش نمیدی که فقط هیکل گنده کردی !!! .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . (جنتی و نصیحت هاش به رستم پس از مرگ سهراب...) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad Hossein ارسال شده در مهر 7، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 7، 2014 شاخ بودن تو دنیای مجازی عین پودار بودن تو gta میمونه [خنده 2] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad Hossein ارسال شده در مهر 7، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 7، 2014 ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﺭﻭﺍﯾﺘﯽ ﺧﻮﻧﺪﻡ ﺣﯿﻔﻢ ﺍﻭﻣﺪ ﺷﻤﺎ ﺭﻭ ﺑﯽ ﻧﺼﯿﺐ نذﺍﺭﻡ . . . . . . . . ﻫﺮﮐﺲ ﮐﻪ ﭘﺎﻧﺰﺩﻩ ﺭﻭﺯ ﺍﻭﻝ ﻭ ﭘﺎﻧﺰﺩﻩ ﺭﻭﺯ ﺁﺧﺮ ﺍﺯ ﻣﺎﻩ ﺭﻣﻀﺎﻥ ﺭﺍ ﺭﻭﺯﻩ ﺩﺍﺭ ﺑﺎﺷﺪ ﮔﻮﯾﯽ ﮐﻞ ﻣﺎﻩ ﺭﺍ ﺭﻭﺯﻩ ﺩﺍﺭ ﺑﻮﺩﻩ ﻭﻣﻦ ﺍﻟﻠﻪ ﺗﻮﻓﯿﻖ ... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad Hossein ارسال شده در مهر 7، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 7، 2014 تنها چیزی که توی فیسبوک کمرمو شکوند این بود که یه بار 30 40 خط درباره غلط کردم و این حرفا به دوست دخترم نوشتم سرمو آوردم بالا دیدم زبان کیبوردمو تغییر ندادم.... :| هیچی دیگه... .چهار تا فحش نوشتم و کات کردم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad Hossein ارسال شده در مهر 7، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 7، 2014 یکی نوشته بود : Vase wc toon siphoon begirid kheyli khoob kar mikone ﻣﻨﻢ ﺟﻮﺍﺏ ﺩﺍﺩﻡ ﻣﺎ ﺍﺯ ﻫﻤﻮﻥ ﺁﻓﺘﺎﺑﻪ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﻣﯿﮑﻨﯿﻢ :) ))) ﺧﯿﻠﯽ ﺧﻮﺏ ﺟﻮﺍﺏ ﻣﯿﺪﻩ . . . . . ﺍﻻﻥ ﻓﻬﻤﯿﺪﻡ ﻣﻨﻈﻮﺭﺵ ﺍﯾﻦ ﺑﻮﺩﻩ ﮐﻪ ﺳﺎﯾﻔﻮﻥ ﺑﮕﯿﺮﻢ ﺑﺎﻫﺎﺵ ﺑﯿﺎﯾﻢ ﻭﯼ ﭼﺖ !! ﭼﻪ ﻃﺮﺯ ﺣﺮﻑ ﺯﺩﻧﻪ اخه؟ ﺍﻧﮕﺎﺭ ﻧﻪ ﺍﻧﮕﺎﺭ ﻓﺮﺩﻭﺳﯽ ﺑﺴﯽ ﺭﻧﺞ ﺑﺮﺩﻩ :| لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad Hossein ارسال شده در مهر 7، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 7، 2014 دوس دخترم ازم پرسید:اگه من بمیرم تو چیکار میکنی؟ . . . . . . . گفتم:عزیزم خب خاکت میکنم. الان سه زوره گوشیشو جواب نمیده فک کنم انتظار داره جسدشو بسوزونم،خاکسترشو تو رود گنگ بریزم. :| لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad Hossein ارسال شده در مهر 7، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 7، 2014 رفقای ﮔﻠﻢ ﺣﻼﻟﻢ ﮐﻨﻴﺪ ﻋﺎﺷﻖ ﻫﻤﺘﻮﻧﻢ ﻧﻤﻴﺪﻭﻧﻢ ﺍﺯ ﭼﻰ ﺑﮕﻢ ﻭ ﺍﺯ ﮐﺠﺎ ﺷﺮﻭﻉ ﮐﻨﻢ دیگه حس پست گذاشتن و نت اومدن ندارم... اﻣﺮﻭﺯ ﺗﻤﺎﻡ ﺍﻣﻴﺪﻡﻧﺎ ﺍﻣﻴﺪ ﺷﺪ ... ﺍﻣﺮﻭﺯ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ 1 ﻣﺎﻩ ﺟﻮﺍﺏ ﺁﺯﻣﺎﻳﺸﻤﻮ ﮔﺮﻓﺘﻢ ﺧﻮﺩﻡ ﺷﮏ ﮐﺮﺩﻩ ﺑﻮﺩﻡ ﺍﻣﺎ ﺩﮐﺘﺮ ﻫﻤﻪ ﭼﻴﺰﻭ ﻭﺍﺿﺢ ﺑﻬﻢﮔﻔﺖ ﮐﻪ ﺍﻯ ﮐﺎﺵ ﻧﻤﻴﮕﻔﺖ !! ﻟﺤﻈﺎﺕ ﺳﺨﺘﻰ ﺭﻭ ﺳﭙﺮﻯ ﻣﻴﮑﻨﻢ... ﻫﻴﭽﮑﺲ ﺍﺯ ﺁﺯﻣﺎﻳﺶ ﺩﺍﺩﻧﻢ ﺧﺒﺮﻧﺪﺍﺷﺖ. ﻧﻤﻴﺨﻮﺍﺳﺘﻢ ﺗﺎﻗﺒﻞ ﺍﺯﺍﻳﻨﮑﻪ ﻣﻄﻤﺌﻦ ﺷﻢ ﭼﻴﺰﻯ ﺑﮕﻢ ... ﺍﻻﻧﻢ ﺑﻴﺸﺘﺮ ﺍﺯ ﺍﻳﻦ ﻧﻤﻴﺘﻮﻧﻢ ﺣﺮﻑ ﺑﺰﻧﻢﻓﻘﻂ ﭼﻴﺰﺍﻳﻰ ﮐﻪ ﺩﮐﺘﺮ ﺑﻬﻢ ﮔﻔﺖ رﻭ ﻣﻴﻨﻮﻳﺴﻢ : ﺩﺭ ﺑﺪن ﺗﻮ ﻳﻪ ﻧﻮﻉ ﮐﺮﻡ ﻭﺟﻮﺩ ﺩﺍﺭﻩﮐﻪ ﺑﻌﻀﻰ ﺍﻭﻗﺎﺕ ﺷﺮﻭﻉ ﻣﻴﮑﻨﻪ ﺑﻪﺭﻳﺨﺘﻦ ﻭ ﺩﻭﺳﺘﺎﺗﻮ ﺳﺮﮐﺎﺭ ﻣﻴﺬﺍﺭی ﻫﻴﭻ ﺟﻮﺭﻡ ﺍﯾﻦ ﮐﺮﻣﺎ ﻧﺎﺑﻮﺩ ﻧﻤﻴﺸﻪ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Haniye ارسال شده در مهر 7، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 7، 2014 ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﺭﻭﺍﯾﺘﯽ ﺧﻮﻧﺪﻡ ﺣﯿﻔﻢ ﺍﻭﻣﺪ ﺷﻤﺎ ﺭﻭ ﺑﯽ ﻧﺼﯿﺐ نذﺍﺭﻡ . . . . . . . . ﻫﺮﮐﺲ ﮐﻪ ﭘﺎﻧﺰﺩﻩ ﺭﻭﺯ ﺍﻭﻝ ﻭ ﭘﺎﻧﺰﺩﻩ ﺭﻭﺯ ﺁﺧﺮ ﺍﺯ ﻣﺎﻩ ﺭﻣﻀﺎﻥ ﺭﺍ ﺭﻭﺯﻩ ﺩﺍﺭ ﺑﺎﺷﺪ ﮔﻮﯾﯽ ﮐﻞ ﻣﺎﻩ ﺭﺍ ﺭﻭﺯﻩ ﺩﺍﺭ ﺑﻮﺩﻩ ﻭﻣﻦ ﺍﻟﻠﻪ ﺗﻮﻓﯿﻖ ... میگم مگه خوده ماه رمضون دقیقا چند روز هست که ما 15 روز اول و دومش رو باید روزه بگیریم؟:ws52:cbc:11:cbc:11:cbc:11:cbc:33:cbcc لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad Hossein ارسال شده در مهر 7، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 7، 2014 میگم مگه خوده ماه رمضون دقیقا چند روز هست که ما 15 روز اول و دومش رو باید روزه بگیریم؟:ws52:cbc:11:cbc:11:cbc:11:cbc:33:cbcc خب نکته ش همونجاست دیگه [خنده 3] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.