دریا ارسال شده در مهر 31، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 31، 2014 [h=2]http://www.iran-eng.com/images/icons/icon14.gif آخرین مسیجی که رو گوشیت اومده رو اینجا بنویس[/h] آخرین مسیجی که رو گوشیت اومده رو اینجا بنویس: اولیش رو خودم مینویسم: آن دوست کجاست که یادم نمیکند صدغم به سینه دارم و شادم نمیکند یک لحظه آن که بی من هرگز نمینشست امروز به یاد کسیست که یادم نمی کند... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دریا ارسال شده در مهر 31، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 31، 2014 دیوانه نیستم فقط،فقط طوری "خاص"که دیگران نمی توانند، تو را "دوست " دارم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
proshat ارسال شده در مهر 31، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 31، 2014 من یه چیزی ازت میخوام! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Haniye ارسال شده در مهر 31، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 31، 2014 س خوبی؟ صبحت بخیر.من دارم میرم دکتر مواظب خودتم باش عزیزم.فعلا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Soaa ارسال شده در آبان 1، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 1، 2014 7#* لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ANGELO ارسال شده در آبان 1، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 1، 2014 اس ام اس تبلیغاتیه موردی نداره بگم ؟ [تعجب][خنده 2] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دریا ارسال شده در آبان 4، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 4، 2014 وایسا گلم این باز قاطی کرد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
یوزارسیف ارسال شده در آبان 4، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 4، 2014 خجالت میکشم اخه بزار قبلی ترو بگم تورو خدا جواب بده اینجوری اذیت میشم ... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
حمید مهدوی ارسال شده در دی 30، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در دی 30، 2014 در مورد مردها حسی هست که اسمشو میذارن « غیرت» و به همون حس در خانمها میگن «حسادت» اما.... من به هر دوشون میگم عشق ؟ تا عاشق نباشی نه غیرتی میشوی نه حسود[تایید][تایید] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
یوزارسیف ارسال شده در بهمن 6، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 6، 2014 تورا به من چشم در راهم... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad Hossein ارسال شده در بهمن 6، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 6، 2014 نگین خر، تو که میدونی گوشیم خراب، فارسی بنویس. ( اشتباه گرفته مثل اینکه) [خنده 2] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
یوزارسیف ارسال شده در بهمن 8، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 8، 2014 عکس اومد؟؟؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Haniye ارسال شده در بهمن 8، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 8، 2014 قبض شما به ش.ق .............................. ش.پ ............................ شماره مرجع............................. پرداخت شد [خنده 3] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
بنفشه صبح ارسال شده در بهمن 8، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 8، 2014 شارژ مجدد انجام شد [خنده 3] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad Hossein ارسال شده در بهمن 8، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 8، 2014 ای کوفت... تو هم فقط سوتی های منو بگیر پاک کنی مدیونی....خوبه؟؟؟؟ شنونده عاقل باشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دریا ارسال شده در بهمن 12، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 12، 2014 بریم فدات... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دریا ارسال شده در بهمن 12، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 12، 2014 شاید ندانم معنای واقعی دوستی را........ اما میدانم دلم دوستانه برایت تنگ میشود!!!! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
arash90 ارسال شده در بهمن 14، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 14، 2014 بانک رفاه حساب ................. واریز ........ریال شعبه........... شرح واریز معوقات ش پ ....... مانده .............ریال 21/8/93 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Haniye ارسال شده در بهمن 14، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 14، 2014 بیا یاهو [زبان] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yasi ارسال شده در بهمن 14، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 14، 2014 adgjmptwb 1234567890 خداروشکر همه ی دکمه های گوشیم سالمن =))) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دریا ارسال شده در اردیبهشت 23، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 23، 2015 بیا حواس تقدیر را پرت کنیم، تو صدایش کن من دزدکی فاصله ها را بر میدارم.... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دریا ارسال شده در اردیبهشت 23، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 23، 2015 به عصای "خاطراتت " تکیه میزنم.... تا از ناتوانی "دوریت " از پای نیفتم... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Haniye ارسال شده در اردیبهشت 23، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 23، 2015 اس کن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.