negar ارسال شده در آبان 26، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 26، 2013 http://www.takmehr.ir/wp-content/uploads/2013/07/3/951897235-takmehr_ir.jpg از تو چه پنهان بعضی روزها هوایی خانه کودکی هایم می شوم.. دلم برای حیاطی که نیست… مادربزرگی که نیست.. برای بوته یاس و درخت شمشاد و آب و جاروهای بعد از ظهرها تنگ می شود… چقدر خسته ام… دلم می خواهد بخوابم…بر گردم… همه این راه را برگردم… درست انجا که مادر عصرها همه را صدا می زد… … دلم برای عصرانه هایش تنگ شده دلم برای درس خواندن ها و شیطنت های برادرم موهای مشکی و بلند خواهرم تنگ شده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
negar ارسال شده در آذر 1، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 1، 2013 ای آسمان بغضت را بشکن ! بشکن تا دشت روحم آبیاری شود . چرا نمی باری ؟چرا برسرم رگبار نمی زنی ؟ تابیش ازاین دشت روحم ترک برنداشته- بشکن تا پیدا کنم . خودم را تو را زندگی را لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
بنفشه صبح ارسال شده در آذر 1، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 1، 2013 آسمان دلم ابریست ... باران اشکهایم می بارد ... امروز آفتاب با اقتدار طلوع کرد ، آفتاب آسمان دلم از چه رو امروز طلوع نکرد ؟!!! دلتنگم ، دلتنگ صبحی روشن ... دلتنگ گرمایی بی دریغ ... دلتنگم ... و دلتنگیم را انتهایی نیست ... آسمان دلم ابریست ... پرتده ای رو که در قفس بی تابی می کنه دیدید؟.. حس اون پرنده را دارم .. کاش در قفس باز بشه ... دلتنگ پروازم ! .... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
negar ارسال شده در آذر 25، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 25، 2013 در کنارِ برکه ی دلم ... مهمانی گرفته ام .. من هستم و شریکی برای خنده هایِ کودکانه ام چه زیباست برکه ی کودکی ام .. آنجا که کنارش آرام و آسوده دل به قطره ها می بستم و رها می شدم در افکارِ کودکانه ی شادم چقدر هوسِ لمسِ آب را دارد .. سر پنجه هایِ پایِ من کو .. برکه ای تا که کنارش کمی کودکانه نفس کشم کو .. برکه ی کودکی ام ؟؟ کو .. لمسِ قطره هایِ آب؟؟ باز در افکارِ کودکانه ام غوطه می خورد دلم باز در فکرِ یک گریز به سویِ کودکیست دلم شادیِ کودکانه می خواهد یک بیخیالیِ دلپذیر با چاشنیِ لبخندی که به سادگی شاد می کند دلِ مرا یک نگاهِ سطحی به زندگی بی آنکه دلم را به هیچ غمی مبتلا کنم چه کسی گفته است که باید همیشه عمیق نظاره کرد دنیا را؟؟ گاه دلم عجیب .. نادانیِ کودکانه ای طلب می کند از من دیوانگی طلب می کند از من و من افسوس می خورم از اینکه عاقلم!!! امروز .. حتما .. کمی دیوانگی .. کمی بچگی .. کمی سادگی خواهم کرد .. آخر ... دلم عجیب برایِ برکه ی کودکی ام .. تنگ است لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yasi ارسال شده در آذر 26، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 26، 2013 یه وقتایی دلم میخواد خیلی چیزا اینجا بنویسم. ولی تقریبا به این نتیجه رسیدم اینجاهم یه وقتایی باید ساکت بود.مثل همه جا.یه چیزایی رو نمیشه گفت. نه به دوست.نه به آشنا.نه حتی به خانواده.یه چیزایی باید انقدر تو دلت بمونن که باهات دفن بشن. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yasi ارسال شده در آذر 26، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 26، 2013 سخته وقتی از بغض گلو درد داری بهت میگن ، لباس گرم بپوش !دلم میخواد همۀ بغض هامو از توی نگاهم بفهمن بدونه اینکه به زبون بیارم اما به جاش ، یه نگاه گنگ تحویل میگیرم یا جمله ای مثل " چیزی شده ؟! "اونجاست که به جای گفتن حرفم بغضم رو با یه لیوان سکوت سر میکشم بعد با یه لبخند سرد میگم : نه ، چطور ؟! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yasi ارسال شده در آذر 26، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 26، 2013 گاهی نیاز است ، دکتر به جای یک مشت قرص برایت فریاد تجویز کند لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
negar ارسال شده در آذر 29، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 29، 2013 این روزهـــــــــــا نیستم آنکه بایـــــد باشــــــــم کـــم طاقــــــت شده ام از جمع گریـــزان و بســـی زود رنج لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
negar ارسال شده در آذر 30، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 30، 2013 کـــا ش میـشـد خــودمـو یـه جــایی جـــا بــذارم و بـــرگـردم ببینم.. دیـگه نیستم... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
negar ارسال شده در دی 1، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در دی 1، 2013 نه هـــــــــوا ابــــــــــــــــریست ... ! نه بـــــــــــــــــارانی مـــــــــــــــی بارد .. پس بــــهانه دلــــم برای این همه ســـنگینی چـــــــیست ...!!!؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
negar ارسال شده در بهمن 9، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 9، 2013 http://www.blogfa.com/photo/n/narges-12.jpg دوباره آمده ام دست به دامان ِ خودتان شوم.. ماه بنی هاشم.. شاه ِ وفا.. ارباب ِ ادب.. دستم را میبینی.. یخ کرده است خالی و سرد.. باز هم کار ِ خودتان است جان ِ برادرت ردش نکن. بی دست ِ کربلا ، دست ِ مرا بگیر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
negar ارسال شده در تیر 15، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 15، 2014 چترها را باید بست ، زیر باران باید رفت ... http://images.persianblog.ir/599886_tDw5NUs4.jpg لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
negar ارسال شده در تیر 15، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 15، 2014 آینه ها دچار فراموشی اند و نام تو ورد کوچه خاموشی امشب تکلیف پنجره بی چشم های باز تو روشن نیست ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
negar ارسال شده در تیر 15، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 15، 2014 شب سردی است ، و من افسرده . راه دوری است ، و پایی خسته . تیرگی هست و چراغی مرده . می کنم ، تنها ، از جاده عبور : دور ماندند ز من آدم ها . سایه ای از سر دیوار گذشت ، غمی افزود مرا بر غم ها .فکر این تاریکی و ویرانی بی خبر آمد تا با دل من قصه ها ساز کند پنهانی . نیست رنگی که بگوید با من اندکی صبر ، سحر نزدیک است هر دم این بانگ بر آرم از دل : وای ، این شب چقدر تاریک است ! خنده ای کو که به دل انگیزم ؟ قطره ای کو که به دریا ریزم ؟ صخره ای کو که بدان آویزم ؟ مثل این است که شب نمناک است . دیگران را هم غم هست به دل ، غم من ، لیک ، غمی غمناک است . سهراب سپهری لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
negar ارسال شده در شهریور 3، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 3، 2014 دلم کمی خدا می خواهد... کمی سکوت... کمی آخرت... دلم دل بریدن می خواهد... کمی اشک ... کمی بهت... کمی آغوش آسمانی... دلم یک کوچه می خواهد بی بن بست!! و یک خدا!! تا کمی با هم قدم بزنیم .. فقط همین!!! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
negar ارسال شده در شهریور 3، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 3، 2014 دلم کمی خدا می خواهد... کمی سکوت... کمی آخرت... دلم دل بریدن می خواهد... کمی اشک ... کمی بهت... کمی آغوش آسمانی... دلم یک کوچه می خواهد بی بن بست!! و یک خدا!! تا کمی با هم قدم بزنیم .. فقط همین!!! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
negar ارسال شده در بهمن 25، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 25، 2014 این روزها من خدای سکوت شده ام خفقان گرفته ام تا آرامش اهالی دنیا خط خطی نشود... اینجا زمین است اینجا زمین است رسم آدمهایش عجیب است اینجا گم که میشوی بجای اینکه دنبالت بگردنن فراموشت می کنند لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.