رفتن به مطلب

طرز تهیه زیره پلو غذایی دلچسب با طبع گرم


SaHaR

ارسال های توصیه شده

http://www.persianv.com/ashpazi/khabar/p122.jpg

زیره پلو غذای سنتی كرمان و جزو غذاهای بسیار خوشمزه و معطر است خوردن این غذا بسیار مفید بوده و جزو غذاهای گرم محسوب میشود.

مواد اولیه :

برای 4 نفر

 

روغن یك استكان (آبكرده)

برنج 3 لیوان

زیره نصف استكان (سیاه)

زعفران یك قاشق چایخوری

سیب زمینی سیب زمینی یك عدد

پیاز پیاز 1 عدد

گوشت نیم كیلو (دنده گوسفند)

نمك به میزان لازم

زردچوبه به میزان لازم

 

طرز تهیه:

در ظرفی پیاز را نیم سرخ كرده و دنده گوسفند را در آن سرخ كنید و پس از اضافه كردن آب اجازه دهید گوشت بپزد.پس از پخته شدن دنده ها و وقتی آب به اندازه 4 لیوان باقی ماند برنج شسته شده را به آن اضافه كرده و زعفران و نمك را به مواد اضافه كنید وزیره را با آن مخلوط كنید و اجازه دهید دم بكشد.سیب زمینی ها را سرخ كرده وهمراه غذا میل كنید.

 

نكات:

1) میتوانید برای زودتر پخته شدن گوشت آن را درون زودپز بپزید

2) این غذا به صورت لاپلو هم طبخ میشود بدین منظور برنج را جدا بپزید و اجازه دهید آب گوشت تمام شود و آن را با سایر مواد لای برنج بدهید.

3) استفاده از گوشت قلقلی به جای گوشت در این غذا امكان پذیر است.

سوران

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

×
×
  • اضافه کردن...